Ieškome ankstesnių Lituaniconų nuotraukų

Nuotraukos autorius – Nail Garajev

Šiemet Lituaniconas, kaip žinia, trisdešimtas. O per jubiliejus yra smagu pasižiūrėti ir prisiminti, kas buvo praeityje. Tad ir Lituanicone skirsime dėmesio konvento istorijos akimirkoms. Bus proga prisiminti, o gal ir sužinoti, kaip vyko konventai prieš 15 ar 20 metų, pabendrauti su juos rengusiais žmonėmis.

Žinoma, geriau vieną kartą pamatyti, negu šimtą kartų išgirsti, o dar geriau – ir pamatyti, ir išgirsti. Taigi norėtume surinkti Lituaniconų istorijos nuotraukų rinkinį, kurį galėtume demonstruoti ir konvento metu, ir vėliau paskelbti internetuose. Todėl kreipiamės į jus, kolegos fantastai, ypač tuos, kurie dalyvavo konventuose nuo senų laikų, juos fotografavo ir kaupė nuotraukų kolekcijas. Atsiųskite įdomiausius kadrus (geriausia ne daugiau nei penkis iš vieno konvento) mums, kad visi galėtų juos pamatyti!

Būtų smagu, jei pavadintumėte failus taip, kad ir arkliui organizatoriams būtų aišku, kurių čia metų ir kieno siųsta. Pavyzdžiui, “Lituanicon***_Vardas_1.png” ir t.t., kur *** žymi Lituanicono numerį, o “Vardas” yra jūsų vardas.

Nuotraukų lauksime iki balandžio 1 dienos adresu lituanicon@gmail.com (jei dėl kokių nors priežasčių labai sudėtinga siųsti el. paštu, galite atsiųsti kitu jums patogiu būdu).

Author: Lituanicon